Menu

DCR Events werkt met ongekend talent

DCR Events zoekt enthousiaste talentvolle mensen!

DCR Events zoekt creatieve mensen die het leuk vinden om met een leuk team kinderen te vermaken. Als animator, maar ook in andere rollen binnen de organisatie. 

We organiseren ook eigen events waarbij iedereen ingezet kan worden om een full entertainment event te creĆ«ren. Met trainingen, leuke teamevents inspireren we elkaar om veelzijdig bezig te zijn en tot succesvolle events en opdrachten te komen. 

Wat zoekt DCR Events

Of je nu op de toneelschool zit, toerisme & recreatie, vrijetijdsmanagement, eventmanagement, kunstacademie, dansschool, conservatorium, of juist van de straat komt, iedereen kan in het programma komen van de verschillende thema events van DCR Events. Wil je naam maken, je netwerk, portfolio en/of ervaring uitbreiden? Dan bieden wij een kans, wat tot meer kan leiden, om mee te doen op onze events.

DCR Events groeit

We zijn natuurlijk continue op zoek naar mensen met talent. Alles is mogelijk. Via het contactformulier kan je contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. DCR Events streeft naar een win-win-situatie. Niets zal voor niets zijn!