Menu

DCR creatieve en verwen workshops

DCR Workshops

Ook bieden we vanaf april 2018 ook leuke meiden workshops aan. Dit kan op thema, met DCR Schminker als animator erbij, maar ook professioneel. We hebben creatieve en leuke verwen workshops. In 1,5 uur is er ruimte om 9 kinderen(jarige + 8 vriendjes) te vermaken en te verwennen. Ze worden allemaal goed verzorgd en uiteraard wordt de jarige in het zonnetje gezet. Meer kinderen is uiteraard mogelijk, houdt dan rekening met ook uitbreiding van de tijd.
We werken altijd met zijn twee, om iedereen voldoende aandacht te geven en te laten genieten.

Beauty behandeling
Bij een beauty behandeling zit het volgende in het pakket:

 • Gezichtsbehandeling en reiniging
 • Make-up sessie (hygiënisch gebruik met staafjes)
 • Reiniging handen
 • Nagelverzorging en lakken

Nagelworkshop
Bij een nagel workshop met glittertattoo zit het volgende in het pakket:

 • Reiniging handen
 • Nagelverzorging en lakken
 • Glitter tattoo naar keuze
 • Knutselworkshop
  Bij een thema knutselworkshop komen wij met een mooie koffer vol verschillende spulletjes en ideetjes. De tafel wordt gedekt, om te voorkomen dat alles onder komt te zitten. Er is voor elk kind een placemat beschikbaar om alles bij elkaar te houden. Vooraf wordt besproken wat het thema is en wat er mogelijk is. Is er geen thema, dan kunnen we in gesprek gaan over de jarige en zijn interesses en daar een passend bod bij doen, om te zorgen dat het wel een leuke creatieve middag wordt.
  Ook voor jongens mogelijk.

  Thema activiteiten middag
  Heeft u een stoere jongen die graag lekker bezig is met leuke spellen, activiteiten met een stoer thema? Dat is ook mogelijk bij DCR Workshops. We kunnen themagericht een speelveld oprichten met verschillende activiteiten met winelementen of gewoon voor hun plezier. Te denken aan een piratenplein, superhelden training of clownworkshop. Compleet in thema wordt er een opzet gemaakt met verschillende speelelementen. Wij zorgen voor de prijzen, aankleding en een thema presentje voor elk kind. Alles wordt begeleid door een animator met een begeleider of 2 animatoren. Te boeken vanaf 1,5 uur. Ook mogelijk in combinatie met schminker. In de toekomst bieden we ook airbrush tattoo’s aan. Vraag naar de mogelijkheden.

  Prijzen DCR workshops

  Prijzen voor maximaal 9 kinderen (jarige + 8 vriendjes). Per extra kind €2,50 binnen de 1,5 uur.
  Tijd is uitbreidbaar per 30 minuten (3 kinderen erbij) meerprijs €25,-

  DCR Schminker beauty behandeling 1,5 uur €85,-
  DCR Schminker beauty behandeling met fotoshoot 1,5 uur €95,-
  DCR Schminker nagel workshop en glittertattoo 1,5 uur €75,-
  DCR Schminker thema knutselen met fotoshoot 1,5 uur €75,-
  DCR Workshop activiteitenplein met animator 1,5 uur €85,-
  DCR Workshop activiteitenplein met schminker 1,5 uur €100,-

  Professionele fotoshoot bij DCR workshops

  Bij de keuze met een fotoshoot hebben we altijd een kist met bijpassende thema spullen. Dit kan verkleedstukken zijn, een fotoframe, foto props, alles wat gericht is op het thema (als die er is) of de gekozen workshop) De foto’s worden digitaal geleverd en in de toekomst is het mogelijk om voor printbare versies (polaroid) te kiezen, waarbij elk kind een foto mee krijgt als herinnering.

  Ook kan DCR Schminker als animator de behandelingen uitvoeren. Denk aan Anna of Elsa die even haar kroon neerlegt en de jarige en vriendinnen op handen draagt voor een mooie dag. (andere prinsessen natuurlijk mogelijk. Vraag naar de mogelijheden via onze contactpagina)

  DCR compleet verzorgde Kinderdisco

  Het is bij DCR Animatie ook mogelijk om een kinderdisco te boeken. In combinatie met schminker en animatie een compleet feestje mogelijk.
  Compleet met licht, DJ installatie en leuke liedjes. Alles is mogelijk, vraag er naar via het contactformulier. Binnenkort op deze pagina een aanvraagformulier.
  Per 20 minuten €30,-. Korting bij afname meer uren.