Menu

Gossip

GOSSIP creatieve events

A podium for creatively talented people. Want to perform? Want to shine? Submit now and create a GOSSIP portfolio for coming events!

Met GOSSIP creëren we met verschillende disciplines een creatieve event. Doordat elk optreden nieuw en uniek is, laten we zien dat er overal talent is om van te genieten. Mode, dans, zang, muziek, kunst, eten, drinken, alles wat je maar kan bedenken komt bij elkaar. We zijn geen dinershow, geen poppodium, geen talentenjacht, geen concert, maar een event met kansen en mogelijkheden. Door elke keer een doelgroep te pakken, geven we iedereen een kans. Jong, oud, voor ieder wat wils.

We kunnen allemaal borrelen stampen, zuipen en losgaan, maar met GOSSIP laten er zien dat ook inhoud je kan vermaken. Echte optredens en shows gecombineerd, dan een concert van de Toppers, circusact, een talentenshow, kunstgalerij of dinnershow of zelfs een concert van een artiest. GOSSIP heeft van alles wat en laat je de hele avond entertainen.

Een avond van GOSSIP verveelt geen minuut en je krijgt ook de kans om te genieten van een hapje of drankje als je losgaat op de muziek van de verschillende dj’s, zangoptredens en vele andere shows.

Eerste editie van GOSSIP the introduction

DJ’s

Krish4n, onze komende vaste DJ, draait allround en maakt het uniek met zijn eigen stijlen.
Vaalangst is een creatieve DJ, die dat ook in zijn mixes gooit. Veelzijdig en wel in voor een goed avondje!
Dwayne Pinnock heeft lekkere house beats en neemt je mee naar alle dimensies en stijlen van goede house mixes.
Lorenzo Davillo draait ook House in combinatie met electro en techno beats

Vocals
Sherida maakt een statement door van de lekkere backing vocals op house en techno een andere kant van haar ruwe stem te laten horen in de sound van Jazz en Blues.
Danissa is jong en groeiende. Ze heeft met haar zachte stem een unieke sound en brengt een eigen Pop sound aan songs van bijvoorbeeld Adele of Sam Smith begeleid met de gitaar of piano.

Dance
Nigel & Mara hebben ervaring in verschillende dansstijlen. Zij kunnen zich het meest vinden in de moderne dans met een verhaal. Afzonderlijk zijn ze beide erg sterk en samen smelten ze tot een en laten een mooie performance en sfeer achter.

Fashion
Anne Overbeek omschrijft haar stijl als complexe eenvoud. Allerdaags maar toch net iets meer dan de casual look. Door haar kunstzinnige stijl te combineren met muziek laat ze met een performance fashionshow haar collectie stralen
Hester van der Stoep is kunstzinnig en gaat voor een hoger niveau. Met haar Haute Couture collectie laat ze zien dat er meer is dan alleen het dragen van dagelijkse mode.

Art
Urvin Arnaud is een bom creativiteit. Als vaste designer van GOSSIP wilt hij laten zien wat hij nog meer in zijn mars heeft. Disney en goud gaat goed samen. Disney en hipsters? Uniek en zeker niet saai. Een collectie waarmee hij laat zien dat hij durft en continue het uiterste uit zichzelf haalt in zijn werk.

Food
DeCeMie is een beginnende cateraar dat veel kleine feestjes heeft voorzien van vele lekkere hapjes en snacks. Alles vers gemaakt en van verse ingrediënten. Tijdens GOSSIP zal er fingerfood worden uitgedeeld. Kleine hapjes vegetarisch, vlees of vis.