Menu

Komende evenementen

DCR Events heeft een hoop op de planning. We zijn enthousiast en hebben veel idee├źn. Momenteel breidt ons netwerk uit en binnenkort ook ons team met volop leuke en creatievelingen. Mogelijk dat we vaste contacten houden voor onze evenementen.

Komende evenementen

Binnenkort op de agenda

  • Verschillende kinderevents en activiteiten
  • Thema b-day party’s
  • Animator en Schminker te huur
  • Sint event en bezoeken

Kids events & Activiteiten

Voor promotie gaan we de komende periode op een aantal markten en braderieen staan. Daar laten we zien wat we te bieden hebben en zijn we vergezeld met verschillende animatoren en zijn er prijzen te winnen met het spelen van spelletjes. Ook verkopen we lekkers in de vorm van een thema traktaatje. Leuk om uit te delen op school. Alle informatie is te verkrijgen bij onze kraam en we staan u graag te woord. Zie de agenda voor komende datums!

Thema feesten

DCR Events adverteert met full entertainment events. Met full entertainment bedoelen we ook volledig entertaint. Met de thema verjaardagsfeestjes of andere thema feestjes bieden wij een volledig pakket aan: animatoren, schminkster, eten, drinken, muziek en spel. Uiteraard begint elk feestje met een uitnodiging en eindigt met een bedankje, geheel in het thema gemaakt, ook door DCR Events en het team.
Niets is te gek en alles is mogelijk, meer informatie volgt snel, maar vragen stellen kan altijd via het contactformulier.

Sint event

Ook dit jaar verzorgen we met DCR Sint en Pieten verschillende bedrijf en huisbezoeken. Maar als het in onze drukke agenda lukt, organiseren we ook een Sint event. Waarbij kinderen op bezoek kunnen komen bij Sint en zijn Pieten en met activiteiten en spelletjes zichzelf kunnen vermaken. Natuurlijk is er tijd om op de foto te gaan en vragen aan de Sint te stellen. Houdt de website van DCR Sint en Pieten in de gaten.