Ons team staat tot uw beschikking

Ons team

Met een leuk en enthousiast team zijn wij lekker op dreef! Ons Animatieteam bestaat uit verschillende enthousiaste leden die overal voor inzetbaar zijn.

Onze prijzen zijn laag, om het voor iedereen betaalbaar te maken. Uiteindelijk doen we het voor de kinderen en niet voor het geld. De organisatie verandert continue en we streven ernaar om bij elk kind een tevreden lach op het gezicht te toveren, maak niet uit in welke vorm! Uitbreiden doen we sowieso en we gaan ook meer aanbieden.

Beschikbaar vanaf 2022

 

Clowns Duo

Het clowns duo bestaat uit een gekke en een iets slimmere clown. De clowns zijn alleen als duo te boeken. De onderstaande combinaties zijn mogelijk. U kunt ons inhuren voor: Winkelcentra, Braderie, Vakantieparken, Bedrijven, Carnaval en de Kermis. Wij bieden ook een kinderdisco of spellen pakketten aan met de clowns.  De clowns vermaken de kinderen met grappige fratsen. De clowns doen gezellig met de kinderen mee met de spellen en dansjes van de kinderdisco. Ook krijgen de kinderen een klein percentje.

Clowns en spellen pakketten

Duo clowns mogelijk.
60 min €75,- | 90 min €100,- | 120 min €

Betaalbaar, interessant en mogelijk voor iedereen. Genoemde prijzen zijn voor een boeking en zijn excl. eventuele reiskosten en parkeerkosten gerekend vanaf Dordrecht €0,25ct per km (vanaf 10km)

Spellenpakket

NIEUW! Spellenpakket. Dit houdt in dat we themagerichte spelletjes aanbieden bij boekingen vanaf 60 minuten. Dit kan in combinatie met animatoren of ander vermaak. Vraag naar de mogelijkheden. Is er geen thema, dan hebben we uiteraard ook leuke spellen om het alsnog gezellig te maken voor de kinderen. Sommige spellen hebben een win element en daar nemen we ook altijd kleine prijsjes voor mee waar de kinderen uit kunnen kiezen.

 

Zakelijke boekingen

Voor bedrijven zijn de pakketten ook te boeken. Alle prijzen zijn dan excl BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Wenst u maatwerk, neem dan contact op, of vermeldt dit in het opmerkingenveld en wij nemen contact met u op. Alles is bespreekbaar en we bekijken elk verzoek op een unieke manier en wat past bij de wensen.

Boek nu!

Let op! Na het verzenden, krijgt u een mail in uw inbox ter bevestiging met alle informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze niet hebben ontvangen, controleer dan de SPAM/ongewenste map

Bedrijfsnaam(bij zakelijke boeking)

(let op! Bij zakelijke boekingen zijn de prijzen excl BTW. Wenst u maatwerk, vermeldt dit in het opmerkingen veld, dan nemen we contact op en bespreken we de mogelijkheden)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Wordt alleen gebruikt voor bevestiging en bij eventuele vertraging op de dag zelf

Uw e-mail (verplicht)

Kies een datum

Geef aan welk Animatiepakket u wenst:

Bezoekduur

Tijdstip feest (verplicht)

Straat + huisnummer(verplicht)

Postcode(verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Betaald parkeren? (Verplicht)

Aantal kinderen (verplicht)

Thema van het feestje, om wie gaat het en wat is de leeftijd?

Opmerkingen

Gegevensgebruik
Vanwege de nieuwe wetgeving mogen wij niet meer zomaar uw gegevens bewaren. Wij bewaren uw gegevens alleen voor de boeking en na de boeking verwijderen wij deze als wij deze niet mogen bewaren.
Ook foto's die wij mogen maken, zijn met uw toestemming te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. Het zal gaan om alleen 2 of 3 foto's. Geeft u toestemming voor foto's dan krijgt u deze gratis, als u ernaar vraagt en mogen wij de gemaakte foto's gebruiken. Geeft u geen toestemming dan worden er geen foto's gemaakt.

Wij geven ook een magazine uit, nieuwsbrief en verschillende acties. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, dan bewaren wij uw emailadres en postadres. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. U kunt altijd achteraf u hier nog voor opgeven via het contactformulier. Graag een keuze voor A en een keuze voor B.

Keuze A:
A1. Ja, er mogen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleindenA2. Nee, er mogen geen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleinden

Keuze B:
B1. Ja, mijn gegevens mogen worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en actiesB2. Nee, mijn gegevens mogen niet worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en acties


Let op! Na het verzenden, krijgt u een mail in uw inbox ter bevestiging met alle informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze niet hebben ontvangen, controleer dan de SPAM/ongewenste map