Over DCR Events

DCR en Events biedt full entertainment tijdens verschillende activiteiten en opdrachten.

Na jarenlang brainstormen over een eigen evenementenbureau, eindelijk de grote stap gezet.
Om evenementen en activiteiten te organiseren voor jong en oud. We praten daarbij over complete entertainment. Dat wil zeggen: Muziek, dans, mode, kunst, eten en drinken! Alles is mogelijk, niets is te gek. Iedereen kan daar deel van uitmaken: vrijwilligers, betaalde opdrachten, jong talent die een podium willen of hun talent willen laten zien, alles is mogelijk. Een win-win situatie: vermaak voor iedereen en nog meer groei voor de stad waar wij ons op richten: Rotterdam!

Ook organiseren we besloten feestjes met het doel om familie en vrienden bij elkaar te brengen. Daarnaast hebben we een hoop in petto: Themafeesten, Sinterklaas, feestdagen, markten, animatieverhuur, feestproducties etc.

Zelf geïnteresseerd in een eigen feestje? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Ons team

Jong en ondernemend. We willen een hoop, maar zeker niet onmogelijk. We hebben een hoop te doen, te leren en organiseren en blijven ons ontwikkelen en groeien!

ron-vstmdijk

Ron – eigenaar, online promotor, personeelszaken, verschillende rollen

Ben – teamlid, verschillende rollen.

Ons animatieteam

Momenteel hebben we een mooi team die voor ons klaar staat. We geven zoveel en krijgen er zoveel moois voor terug. Dit jaar hebben we veel meer te bieden en zijn ook zij van de partij. Zij worden ook regelmatig in het zonnetje gezet en we zijn altijd op zoek naar meer mensen om ons team te versterken! Meer informatie? Mail ons of stuur een bericht via het contactformulier.

Met zijn allen zijn we een gezellig clubje, dat in is voor een lolletje, veel samen komt met verschillende leuke activiteiten en ons ook bezig houdt met onze visie: We doen het voor de kinderen en hun lach!

Bewaren