Menu

Sinterklaas op huisbezoek

Sinterklaas met zijn Pieten op huisbezoek

DCR Events biedt ook de mogelijkheid om Sinterklaas met zijn Pieten op huisbezoek te laten komen. Dit kan op 28, 29 november, 4, 5 en 6 december. Voor 20 minuten komen zij op bezoek en zal er uit het grote boek van Sinterklaas gelezen worden. Extra tijd bijboeken is mogelijk tegen meerprijs. Elk kind krijgt de kans om door Sinterklaas bij zich geroepen te worden. Durft er iemand niet, dan zal Sint hem of haarop een leuke manier toch de nodige aandacht geven.

Tussendoor lopen de Pieten rond, meestal 2, bij grote groepen 3 of meer. We beschikken een hoop Pieten en we kunnen op verzoek altijd meer Pieten erop uit sturen, maar dan zal dit tegen meerprijs zijn.

DCR Events Boek nu Sint

Piet en de media

We krijgen veel vragen of onze Pieten zwart zijn. Onze Pieten zijn donkerbruin, net als op tv. Wij doen niet aan racisme, we doen dit voor de kinderen en we zijn zelf een multicultureel team die zich inzet voor de lach en plezier van de kinderen. Daarom zijn onze Pieten gewoon donker, niet groen, geel of paars. De lippen zijn licht rood, om hun mond beter te zien. We hebben zelfs een heuse Rasta Piet!

Sint en Pieten nieuws

Locaties

In eerste instantie komen Sint en zijn Pieten in Rotterdam e.o. Onze hoofdlocaties zijn Rotterdam, Ridderkerk en Dordrecht. Andere locaties zijn mogelijk tegen meerprijs van 0,19ct per kilometer. Ook moet u rekening houden met eventuele betaald parkeren locaties. Deze kosten worden vooraf berekend en ook aan u tijdig gecommuniceerd. Het vervoer van Sint en zijn Pieten staat nooit in de straat: Altijd een aantal straten verder en Sint en zijn Pieten zullen vanaf de andere kant lopend uw huis benaderen en ook zo met vertrek.

Prijzen

Sint en zijn Pieten komen voor €25,- langs in een van onze hoofdlocaties. Dit is een bezoek van 20 minuten. Tegen meerprijs is meer minuten mogelijk. Zeker te adviseren als het om een grotere groep kinderen gaat. de eventuele meerprijs van kilometervergoeding en parkeerkosten indien aanwezig, worden direct gecommuniceerd.

Informatie voor de Sint

Als u besluit om Sint te laten komen, dan kunt u eenvoudig via de website alle gegevens opsturen. We vragen om het aantal kinderen, locatie, voorkeurstijdstippen, waar we eventueel rekening mee kunnen houden, en een verhaaltje over de kinderen wat handig is voor de Sint om te weten. Ook is het leuk als u over foto’s beschikt, om een digitale foto van de kinderen mee te sturen, zodat dit verwerkt kan worden in het grote boek van Sint. Foto’s en verhaaltjes kunnen altijd achteraf nog gemaild worden.

Cadeautjes voor de kinderen

Als u al cadeautjes heeft voor de kinderen, dan kunt u vooraf aangeven waar die worden geplaatst. Eventueel in de gang, of buiten voor de deur, vlak voor onze komst. Als u dit aangeeft in het opmerkingenveld op het boekingsformulier, dan weten wij dit van te voren. Er zal altijd een Piet aanwezig zijn met een lege zak, voor eventuele cadeautjes.

Planning

De tijdsplanning zal altijd begin november worden gecommuniceerd en medio november definitief gemaakt. Bij onze laatste communicatie zullen er geen grote wijzigingen meer zijn, maar is het meer om de contacten goed te houden, zodat iedereen weet dat alles vast staat. Op de website is ook de planning te zien. Let op! 5 december begint aardig vol te raken. Voor de actuele planning kunt u terecht op de event pagina Bezoek Sint en Piet. Vragen kunt u altijd via het contactformulier stellen. Om direct te boeken kunt u op onderstaande knop klikken. DCR Events Boek nu Sint.