Menu

Agenda DCR Events

wat staat er in 2024 op de planning

Hieronder vindt u onze huidige agenda. Als u ons wilt boeken voor een feest, partij of evenement, stuur ons dan een e-mail en vraag naar de mogelijkheden. We hebben een breed aanbod aan animatieopties. Als u zelf een idee heeft voor uw animatie, kunt u dat altijd aan ons voorleggen. Zo kunnen we samen naar een passende optie kijken die aan uw verwachtingen voldoet.

Wij waren 10 en 11 juni aanwezig opĀ  de Zuiderparkdagen.

Op de Zuiderparkdagen waren wij aanwezig met het clownsduo Lif en Lof, gekleed in vakantiestijl. Ook Roodkapje, Sneeuwwitje en Elsa waren van de partij. Tot grote schrik van Lif en Lof was daar echter Bram, de magische dromenvanger, ook aanwezig op de braderie. Dit leidde in sommige gevallen tot komische confrontaties, waarbij de kinderen Lif en Lof moesten verstoppen, aangezien Bram kan toveren en niets liever wil dan Lif en Lof veranderen in steen om hun dromen af te pakken.

Iedereen had de kans om op de foto te gaan met Lif, Lof, de prinsessen en Roodkapje. Ook kon men met Bram op de foto, maar alleen als ze hem hielpen met een simpele goocheltruc. Enkele filmpjes van deze gebeurtenissen zijn verschenen op het TikTok-account van Lif en Lof.

op 18 November zijn wij met ons pieten team aanwezig Bij de sinterklaas intocht in Rotterdam Zevenkamp

Dit sinterklaasseizoen zullen we zoals traditiegetrouw aftrappen bij de intocht in Zevenkamp. Dit sinterklaasspektakel wordt georganiseerd door de Stichting Sinterklaas is Jarig. We zijn blij dat we elk jaar weer mogen deelnemen aan hun intocht, dankzij Pierre en Monique. Samen zorgen we ervoor dat deze intocht een hoogtepunt is voor alle kinderen en hun ouders/verzorgers. We maken er een groot feest van op het plein, met leuke muziek. Als Sinterklaas arriveert, vormen de Pieten een haag op de brug en begeleiden ze de Sint naar het podium. Op het podium zal Sinterklaas een toespraak houden en zullen er enkele optredens zijn. Ook kunnen de bezoekers samen met de Pieten, die op het podium en in het publiek staan, dansen. De Pieten zullen tijdens de liedjes een klein showtje opvoeren en leuke interactie met het publiek aangaan.

21 April Mini Playbackshow speeltuin stadspolders

8 juni Zuiderparkdagen Rotterdam, krommezandweg bij de molen

9 juni Zuiderparkdagen Rotterdam, Krommezandweg bij de molen

29 juni evenement speeltuin stadspolders

16 november sinterklaasintocht Rotterdam zevenkamp

17 november sinterklaas intocht Utrecht

23 november sinterklaas intocht Charlois???

24 november sinterklaas intocht mathenesse???