Menu

Huur DCR Events

Met een leuk en enthousiast team zijn we helemaal op dreef! Ons animatieteam bestaat uit diverse enthousiaste leden (vrijwilligers) die voor alles klaarstaan.

Om het voor iedereen betaalbaar te houden, hanteren we zeer redelijke prijzen. We doen dit voor de kinderen en niet voor het geld. Alle inkomsten worden direct terug in het bedrijf geïnvesteerd, waardoor de organisatie voortdurend evolueert. Ons doel is om bij elk kind een glimlach op het gezicht te toveren, ongeacht op welke manier! We hebben plannen om in de toekomst meer aanbod te bieden op het gebied van feesten, partijen en evenemente

Nu ook Beschikbaar

Verschillende animatie figuren

Lif en Lof

Het clownsduo Lif en Lof bestaat uit een gekke clown en een iets slimmere clown, samen met hun hulpjes, de mamaloe’s, die hen begeleiden en ondersteunen.

Daarnaast zijn ook sprookjesfiguren zoals Roodkapje en Sneeuwwitje te huur, evenals helden uit bekende films zoals Superman, Batgirl of Captain America. We hebben ook een wat dommere schurk genaamd Bram, die altijd op zoek is naar de clowns en prinsen om ze naar zijn kasteel te brengen, hoewel dit nooit lukt omdat hij bang is voor de helden.

We bieden verschillende combinaties aan voor diverse evenementen, waaronder winkelcentra, braderieën, speeltuinen, kermissen, vakantieparken, bedrijfsfeesten en partijen. We hebben ook kinderdisco’s en spel pakketten met animatie, waarbij we de kinderen vermaken met grappige fratsen, spelletjes en dansjes tijdens de kinderdisco. Bovendien ontvangen de kinderen een klein presentje.

Onze animatieprijzen zijn als volgt:

 • €100,- voor 1,5 uur
 • €200,- voor een halve dag (4-5 uur)
 • €400,- voor een hele dag (6-8 uur, aantal uren in overleg)

Er is een meerprijs van €125,- voor een DJ met geluidsinstallatie, inclusief opbouwen van apparatuur.

Onze prijzen zijn betaalbaar, aantrekkelijk en voor iedereen mogelijk. De genoemde prijzen zijn voor een boeking en exclusief eventuele reis- en parkeerkosten, berekend vanaf Dordrecht à €0,25 per kilometer (vanaf 20 km).

Kinderdisco / DJ

We bieden ook een gezellige kinderdisco voor verschillende events en feesten aan. Met de leukste muziek waar je op kan dansen . Natuurlijk kan je ook eigen muziek aanvragen. Bij de disco kan je natuurlijk ook animatie vragen.

Wij hebben zo nodig een eigen geluidsinstallatie en toebehoren om er een groot feest van te maken van kinderdisco tot verjaardag/bedrijfsfeest tot bruiloften en al uw andere evenementen

De Kerstman en zijn elfen 

Bij ons kunt u ook de Kerstman inhuren, samen met zijn elf(en). Of u nu op zoek bent naar gezelligheid voor uw kerstmarkt, winkelcentrum, speeltuin of een andere gelegenheid, de Kerstman en zijn elf(en) zorgen voor een feestelijke sfeer. De Kerstman deelt lekkers uit aan de kinderen en u kunt natuurlijk ook op de foto met de Kerstman en zijn elf(en).

Hieronder vindt u onze prijzen voor de Kerstman en zijn hulpjes:

 • Speeltuinen: €100,- per 60 minuten
 • Kerstmarkt, winkelcentra:  Halve dag: €300,-  en Hele dag: €475,-

Zakelijke boekingen

Voor bedrijven zijn onze pakketten ook beschikbaar. Alle prijzen zijn exclusief btw, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Als u maatwerk wenst, neem dan contact met ons op of vermeld dit in het opmerkingenveld bij uw aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Alles is bespreekbaar en we bekijken elk verzoek op een unieke manier om te zien wat het beste past bij uw behoeften.

Boek nu!

Let op! Na het verzenden van uw boeking ontvangt u een e-mail in uw inbox ter bevestiging van uw reservering, samen met alle benodigde informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw spam- of ongewenste e-mailmap.

  Bedrijfsnaam(bij zakelijke boeking)

  (let op! Bij zakelijke boekingen zijn de prijzen excl BTW. Wenst u maatwerk, vermeldt dit in het opmerkingen veld, dan nemen we contact op en bespreken we de mogelijkheden)

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wordt alleen gebruikt voor bevestiging en bij eventuele vertraging op de dag zelf

  Uw e-mail (verplicht)

  Kies een datum

  Geef aan welk Animatiepakket u wenst:

  Bezoekduur

  Tijdstip feest (verplicht)

  Straat + huisnummer(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Betaald parkeren? (Verplicht)

  Aantal kinderen (verplicht)

  Thema van het feestje, om wie gaat het en wat is de leeftijd?

  Opmerkingen

  Gegevensgebruik

  Vanwege de nieuwe wetgeving mogen wij niet meer zomaar uw gegevens bewaren. Wij bewaren uw gegevens alleen voor de boeking en na de boeking verwijderen wij deze als wij deze niet mogen bewaren.
  Ook foto's die wij mogen maken, zijn met uw toestemming te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. Het zal gaan om alleen 2 of 3 foto's. Geeft u toestemming voor foto's dan krijgt u deze gratis, als u ernaar vraagt en mogen wij de gemaakte foto's gebruiken. Geeft u geen toestemming dan worden er geen foto's gemaakt.

  Wij geven ook een magazine uit, nieuwsbrief en verschillende acties. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, dan bewaren wij uw emailadres en postadres. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. U kunt altijd achteraf u hier nog voor opgeven via het contactformulier. Graag een keuze voor A en een keuze voor B.

  Keuze A:
  A1. Ja, er mogen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleindenA2. Nee, er mogen geen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleinden

  Keuze B:
  B1. Ja, mijn gegevens mogen worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en actiesB2. Nee, mijn gegevens mogen niet worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en acties


  Let op! Na het verzenden van uw boeking ontvangt u een e-mail in uw inbox ter bevestiging van uw reservering, samen met alle benodigde informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw spam- of ongewenste e-mailmap.