Over DCR Events

Na jaren van plannen en brainstormen over een eigen evenementenbureau, hebben we in 2015 de grote stap gezet. DCR Animatie, opgericht door Darcy Ignacia in Rotterdam, is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. De letters DCR staan voor Darcy Charies Ron. Ons eerste jaar begon met een klein festival om jong talent te laten bloeien op het gebied van muziek, dans, mode en kunst.

Een half jaar later richtten we ons meer op animatiewerk en begonnen we met het organiseren van succesvolle Sinterklaasfeesten. Inmiddels gaan we nog steeds op bezoek bij huizen, bedrijven, scholen, winkelcentra en andere locaties met Sint en Pieten. Vanaf 2017 breidden we ons aanbod uit met diverse animatiefiguren, zoals clowns, superhelden, prinsessen en piraten, die we inzetten op kinderfeestjes, braderieën, vakantieparken en winkelcentra. In 2018 voegden we de Paashaas en de Kerstman met elfen toe aan ons aanbod.

In 2020 werd DCR overgenomen door Ron van Sintmaartensdijk, die de naam veranderde naar DCR Events. Ron, vanaf het begin betrokken bij DCR, heeft verschillende rollen vervuld en bracht enkele vernieuwingen met zich mee. De betekenis van DCR veranderde naar Dordtse Club Ronny, maar veel bleef hetzelfde. We opereren nu vanuit Dordrecht, maar blijven actief in Rotterdam en omgeving. Het Sinterklaas- en Kerstfeest blijven onze specialiteit, maar we blijven ons ontwikkelen op andere gebieden van animatiewerk.

Ons Team

Ons team is jong, ondernemend en heeft grote ambities. We geloven dat niets onmogelijk is en blijven voortdurend ontwikkelen en groeien. We hebben een fantastisch team dat altijd paraat staat. Hier zijn enkele van onze kernleden:

  • Ron – Bedenker en eigenaar van DCR Events sinds 2015. Verantwoordelijk voor verschillende rollen binnen het bedrijf, waaronder online promotie en personeelszaken.
  • Benjamin – Sinds 2019 betrokken en vanaf 2021 assistent van Ron. Heeft geïnvesteerd in DCR en verschillende verantwoordelijkheden, waaronder de websitebouw.
  • Rebecca – Sinds 2017 vervult zij verschillende rollen binnen DCR Events.
  • Ricardo B – Vanaf 2018 in verschillende rollen binnen DCR Events.
  • Johanna – Vanaf 2020 actief en mede aanspreekpunt bij events.
  • Sem – Sinds 2021 betrokken bij diverse rollen, inclusief het verzorgen van de Sint.
  • Sanne – Sinds 2022 bij DCR Events en vervult diverse rollen als extra hulpje.

Onze andere teamleden, actief sinds 2023, zijn Jacqueline, Ricardo S, Nicol, Annelot en Cathelijn.

We investeren veel in ons team en ontvangen prachtige dingen terug. Dit jaar hebben we nog meer te bieden en zorgen ervoor dat ons team regelmatig in het zonnetje wordt gezet. We zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste mensen om ons team te versterken! Interesse? Stuur ons dan een e-mail of bericht via het contactformulier.

De ultieme animatie-ervaring voor elk feest en evenement! Samen doen we het allemaal voor de glimlach van de kinderen!

Bewaren