Agenda DCR Animatie

Komende opdrachten 2023

Zie hieronder onze huidige agenda. Wilt u een dag, dat wij al tijden hebben staan, vraag naar de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in een boeking, kijk vooral op onze animatie en schminker pagina. Binnenkort is onze nieuwe website online!

Wij zullen op Zuiderparkdagen zijn op 10 en 11 juni !

Het clowns duo Lif en Lof, Roodkapje, Sneeuwwitje, Prinses, Batgirl  en de Piraat lopen rond op de braderie van de Zuiderparkdagen waar ook de schurk Bram loop om hun te zoeken, Ze zullen de kinderen vermaken en natuurlijk mag je ook op de foto met ze en de Schurk Bram zal de kinderen vragen waar iedereen is, maar natuurlijk wil hij ook op de foto. Je kunt ook alles vinden van DCR Events op TikTok, YouTube Instagram en Facebook. Natuurlijk kun je de kraampjes bezoeken en mini kermis en gezellige optredens dit word allemaal verzorgd door van Es events die ons uitgenodigd heb.

 


In November is de Sinterklaasintocht in Rotterdam zevenkamp

De Sinterklaasintocht is weer de aftrap van een mooi sinterklaas seizoen wat wij weer gaan doen. Ben jij ook bij de gezelligste Sinterklaasintocht van Rotterdam Zevenkamp??? Wie wilt dit nou niet missen!

 

De Kerstman en zijn hulpjes zijn ook weer aanwezig op winterfair in Charlois