Menu

Agenda DCR Events

wat staat er in 2023 op de planning

Zie hieronder onze huidige agenda. Wilt u ons boeken, voor een feest/partij, evenement mail ons dan en vraag naar de mogelijkheden. wij hebben een breed aanbod. heeft u zelf een idee voor uw animatie dan kan u dat altijd aan ons vragen zo kunnen wij samen naar een passende optie voor u kijken wat binnen uw verwachting valt. 

Wij waren 10 en 11 juni aanwezig op  de Zuiderparkdagen.

op de zuiderpark dagen waren wij aanwezig met het clowns duo Lif en Lof (in de vakantie stijl) ook waren Roodkapje , Sneeuw witje en Elsa van de partij.  maar tot de grote schrik van Lif en Lof was Bram De magische dromenvanger ook aanwezig op de braderie. dat heeft in een aantal gevallen tot een komische confrontatie geleid waar in de kinderen Lif en Lof moesten verstoppen… bram kan namelijk toveren en wil niets liever dan Lif en Lof veranderen in steen zodat hij hun Dromen kan Afpakken. iedereen mocht op de foto met Lif, Lof , de prinsessen en Roodkapje . ook kon je met Bram op de foto maar wel als je hem ging helpen met een simpele goochel truc. er zijn wat filmpjes verschenen op het Tiktok account van Lif en Lof.


op 18 November zijn wij met ons pieten team aanwezig Bij de sinterklaas intocht in Rotterdam Zevenkamp

Dit sinterklaas seizoen zullen we zoals traditie getrouw aftrappen bij de intocht in zevenkamp. dit sinterklaas spektakel wordt georganiseerd door de stichting sinterklaas is jarig. wij zijn blij dat wij van Pierre en Monique elk jaar weer mogen Deelnemen aan Hun intocht. samen zorgen wij er voor dat deze intocht een hoogtepunt is voor alle kinderen en hun ouders/verzorgers . wij maken er een groot feest van op het plein met leuke muziek als sinterklaas aankomt vormen de pieten een haag op de brug en geleiden ze de sint naar het podium op het podium zal de sint een toespraak geven en zullen er wat optredens zijn ook kunnen de bezoekers samen met de pieten die op het podium en in het publiek staan dansen. de pieten zullen tijdens de liedjes een klein showtje geven en leuke interactie met het publiek aan gaan