Huur DCR Events

Met een leuk en enthousiast team zijn we helemaal op dreef! Ons animatieteam bestaat uit diverse enthousiaste leden (vrijwilligers) die altijd voor u klaarstaan. We streven ernaar om onze diensten voor iedereen betaalbaar te houden door zeer redelijke prijzen te hanteren. We doen dit voor de kinderen, niet voor het geld. Alle inkomsten worden direct terug in het bedrijf geïnvesteerd, zodat onze organisatie voortdurend kan groeien en verbeteren.

Ons doel is om bij elk kind een glimlach op het gezicht te toveren, ongeacht de situatie! We hebben grote plannen om in de toekomst ons aanbod van feesten, partijen en evenementen verder uit te breiden.

Nu ook Beschikbaar

Verschillende animatie figuren

Lif en Lof

Het clownsduo Lif en Lof bestaat uit een grappige clown en een iets slimmere clown, begeleid door hun hulpjes, de mamaloe’s, die hen ondersteunen.

Daarnaast kunt u sprookjesfiguren zoals Roodkapje en Sneeuwwitje huren, evenals helden uit bekende films zoals Superman, Batgirl en Captain America. We hebben ook een komische schurk genaamd Bram, die altijd op zoek is naar de clowns en prinsen om ze naar zijn kasteel te brengen. Gelukkig lukt dit nooit omdat hij bang is voor de helden.

Beschikbare Combinaties voor Diverse Evenementen

Wij bieden verschillende combinaties van animaties voor diverse evenementen, waaronder:

 • Winkelcentra
 • Braderieën
 • Speeltuinen
 • Kermissen
 • Vakantieparken
 • Bedrijfsfeesten
 • Partijen

Kinderdisco’s en Spelpakketten

Naast onze animatiefiguren bieden we ook kinderdisco’s en spelpakketten aan met animatie. Tijdens de kinderdisco vermaken we de kinderen met grappige fratsen, spelletjes en dansjes. Bovendien krijgen de kinderen een klein presentje.

Animatieprijzen

Onze animatieprijzen zijn als volgt:

 • 1,5 uur: €100,-
 • Halve dag (4-5 uur): €200,-
 • Hele dag (6-8 uur, aantal uren in overleg): €400,-

Meerprijs voor DJ met geluidsinstallatie, inclusief opbouw: €125,-

Betaalbare en Aantrekkelijke Prijzen

Onze prijzen zijn betaalbaar en aantrekkelijk voor iedereen. De genoemde prijzen zijn per boeking en exclusief eventuele reis- en parkeerkosten, berekend vanaf Dordrecht à €0,25 per kilometer (vanaf 20 km).

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een boeking te maken. We staan klaar om van uw evenement een onvergetelijk feest te maken!

Kinderdisco / DJ

Wij bieden een vrolijke kinderdisco aan voor diverse evenementen en feesten. Met de leukste muziek waar de kinderen op kunnen dansen, zorgen wij voor een onvergetelijke sfeer. Uiteraard is het ook mogelijk om eigen muziek aan te vragen.

Daarnaast kunt u animatie toevoegen aan de disco, zodat het feest nog specialer wordt. Wij beschikken over een complete geluidsinstallatie en alle benodigde toebehoren om van elk evenement een groot feest te maken. Of het nu gaat om een kinderdisco, verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, of een ander evenement, wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een boeking te maken.

De Kerstman en zijn elfen 

Bij ons kunt u de Kerstman en zijn elfen inhuren voor een magische kerstervaring. Of het nu gaat om een kerstmarkt, winkelcentrum, speeltuin of een andere gelegenheid, de Kerstman en zijn elfen brengen gegarandeerd gezelligheid en feestelijke sfeer. De Kerstman deelt lekkernijen uit aan de kinderen en er is natuurlijk de mogelijkheid om op de foto te gaan met de Kerstman en zijn elfen.

Hieronder vindt u onze prijzen voor de Kerstman en zijn hulpjes:

 • Speeltuinen: €100,- per 60 minuten
 • Kerstmarkten en winkelcentra:
  • Halve dag: €300,-
  • Hele dag: €475,-

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een boeking te maken.

Zakelijke boekingen

Voor bedrijven bieden wij diverse pakketten aan. Alle prijzen zijn exclusief btw, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op of vermeld uw wensen in het opmerkingenveld bij uw aanvraag. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om deze te bespreken. Elk verzoek behandelen wij op een unieke manier, zodat we de beste oplossing kunnen vinden die aansluit bij uw behoeften.

Boek nu!

Let op! Na het verzenden van uw boeking ontvangt u een e-mail in uw inbox ter bevestiging van uw reservering, samen met alle benodigde informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw spam- of ongewenste e-mailmap.

  Bedrijfsnaam(bij zakelijke boeking)

  (let op! Bij zakelijke boekingen zijn de prijzen excl BTW. Wenst u maatwerk, vermeldt dit in het opmerkingen veld, dan nemen we contact op en bespreken we de mogelijkheden)

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wordt alleen gebruikt voor bevestiging en bij eventuele vertraging op de dag zelf

  Uw e-mail (verplicht)

  Kies een datum

  Geef aan welk Animatiepakket u wenst:

  Bezoekduur

  Tijdstip feest (verplicht)

  Straat + huisnummer(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Betaald parkeren? (Verplicht)

  Aantal kinderen (verplicht)

  Thema van het feestje, om wie gaat het en wat is de leeftijd?

  Opmerkingen

  Gegevensgebruik

  Vanwege de nieuwe wetgeving mogen wij niet meer zomaar uw gegevens bewaren. Wij bewaren uw gegevens alleen voor de boeking en na de boeking verwijderen wij deze als wij deze niet mogen bewaren.
  Ook foto's die wij mogen maken, zijn met uw toestemming te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. Het zal gaan om alleen 2 of 3 foto's. Geeft u toestemming voor foto's dan krijgt u deze gratis, als u ernaar vraagt en mogen wij de gemaakte foto's gebruiken. Geeft u geen toestemming dan worden er geen foto's gemaakt.

  Wij geven ook een magazine uit, nieuwsbrief en verschillende acties. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, dan bewaren wij uw emailadres en postadres. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. U kunt altijd achteraf u hier nog voor opgeven via het contactformulier. Graag een keuze voor A en een keuze voor B.

  Keuze A:
  A1. Ja, er mogen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleindenA2. Nee, er mogen geen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleinden

  Keuze B:
  B1. Ja, mijn gegevens mogen worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en actiesB2. Nee, mijn gegevens mogen niet worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en acties


  Let op! Na het verzenden van uw boeking ontvangt u een e-mail in uw inbox ter bevestiging van uw reservering, samen met alle benodigde informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw spam- of ongewenste e-mailmap.