Menu

Huur DCR Events

Met een leuk en enthousiast team zijn wij lekker op dreef! Ons Animatieteam bestaat uit verschillende enthousiaste leden(vrijwilligers)  die overal voor inzetbaar zijn.

om het voor iedereen betaalbaar te houden zijn onze prijzen vrij laag.  we doen het voor de kinderen en niet voor het geld. De inkomsten gaan direct terug het bedrijf in dus de organisatie verandert continue we streven ernaar om bij elk kind een lach op het gezicht te toveren, het maakt niet uit in welke vorm!  we gaan in de toekomst  meer aanbieden op het vlak van feesten partijen en evenementen.

Nu ook Beschikbaar

Verschillende animatie figuren

Lif en Lof

Het clowns duo Lif en Lof bestaat uit een gekke en een iets slimmere clown en een domige clown.

De clowns zijn als duo te boeken ook hebben ze  hulpjes de mamaloe’s . deze hulpjes zullen als begeleiding en  ondersteuning mee lopen met Lif en Lof

Ook  Roodkapje, Sneeuwwitje Ect:  zijn te huur .

Ook zijn er helden zoals, Superman, Batgirl of Captain America van de bekende films. We hebben ook domme schurk ,Bram die altijd opzoek is naar de clowns en Prinsen om ze te betoveren en naar zijn kasteel te brengen, wat hem niet lukt. maar hij is wel bang voor de helden.

De onderstaande combinaties zijn mogelijk. U kan ons inhuren voor verschillende events: Winkelcentra, Braderieën, Speeltuinen, Kermissen, Vakantieparken, Bedrijven, feesten en partijen Wij bieden ook een kinderdisco en of spel pakketten aan met animatie.  we  vermaken de kinderen met grappige fratsen. we spelen samen spelletjes en doen dansjes met de kinderen tijdens de kinderdisco. Ook krijgen de kinderen een klein presentje.

De verschillende animatie prijzen:

€100,- dit is voor 1,5 uur

€200,- voor halve ( 4 a 5 uur )

€400,- voor gehele dag ( 6 a 8 uur  aantal uren in overleg )

meerprijs voor DJ met geluidsinstallatie €125,-  incl het opbouwen van apparatuur

Betaalbaar, interessant en mogelijk voor iedereen. Genoemde prijzen zijn voor een boeking en zijn excl. eventuele reiskosten en parkeerkosten gerekend vanaf Dordrecht €0,25ct per km (vanaf 20 km )

Kinderdisco / DJ

We bieden ook een gezellige kinderdisco voor verschillende events en feesten aan. Met de leukste muziek waar je op kan dansen . Natuurlijk kan je ook eigen muziek aanvragen. Bij de disco kan je natuurlijk ook animatie vragen.

Wij hebben zo nodig een eigen geluidsinstallatie en toebehoren om er een groot feest van te maken van kinderdisco tot verjaardag/bedrijfsfeest tot bruiloften en al uw andere evenementen

De Kerstman en zijn elfen 

Bij ons kan u ook de kerstman inhuren met zijn elf(en) . bent u opzoek naar gezelligheid voor bij u op de kerstmarkt,  in het winkelcentrum, of bij uw speeltuin of op een andere gelegenheden. De kerstman deelt wat lekkers uit voor de kinderen en je kan natuurlijk ook op de foto met de Kerstman en zijn Elf(en).

De prijzen Kerstman en hulpjes 

Speeltuinen: per 60 min €100,-

Kerstmarkt, Winkelcentrums: halve dag €300,-  | hele dag €475,-

Zakelijke boekingen

Voor bedrijven zijn de pakketten ook te boeken. Alle prijzen zijn dan excl BTW, reiskosten en eventuele parkeerkosten. Wenst u maatwerk, neem dan contact op, of vermeldt dit in het opmerkingenveld en wij nemen contact met u op. Alles is bespreekbaar en we bekijken elk verzoek op een unieke manier en kijken wat past bij uw wensen.

Boek nu!

Let op! Na het verzenden van uw boeking , krijgt u een mail in uw Inbox ter bevestiging van uw boeking met alle informatie en wat de vervolgstappen zijn . Mocht u deze niet hebben ontvangen, controleer dan de SPAM/ongewenste map

  Bedrijfsnaam(bij zakelijke boeking)

  (let op! Bij zakelijke boekingen zijn de prijzen excl BTW. Wenst u maatwerk, vermeldt dit in het opmerkingen veld, dan nemen we contact op en bespreken we de mogelijkheden)

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wordt alleen gebruikt voor bevestiging en bij eventuele vertraging op de dag zelf

  Uw e-mail (verplicht)

  Kies een datum

  Geef aan welk Animatiepakket u wenst:

  Bezoekduur

  Tijdstip feest (verplicht)

  Straat + huisnummer(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Betaald parkeren? (Verplicht)

  Aantal kinderen (verplicht)

  Thema van het feestje, om wie gaat het en wat is de leeftijd?

  Opmerkingen

  Gegevensgebruik

  Vanwege de nieuwe wetgeving mogen wij niet meer zomaar uw gegevens bewaren. Wij bewaren uw gegevens alleen voor de boeking en na de boeking verwijderen wij deze als wij deze niet mogen bewaren.
  Ook foto's die wij mogen maken, zijn met uw toestemming te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. Het zal gaan om alleen 2 of 3 foto's. Geeft u toestemming voor foto's dan krijgt u deze gratis, als u ernaar vraagt en mogen wij de gemaakte foto's gebruiken. Geeft u geen toestemming dan worden er geen foto's gemaakt.

  Wij geven ook een magazine uit, nieuwsbrief en verschillende acties. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, dan bewaren wij uw emailadres en postadres. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. U kunt altijd achteraf u hier nog voor opgeven via het contactformulier. Graag een keuze voor A en een keuze voor B.

  Keuze A:
  A1. Ja, er mogen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleindenA2. Nee, er mogen geen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleinden

  Keuze B:
  B1. Ja, mijn gegevens mogen worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en actiesB2. Nee, mijn gegevens mogen niet worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en acties


  Let op! Na het verzenden van uw boeking , krijgt u een mail in uw Inbox ter bevestiging van uw boeking met alle informatie en wat de vervolgstappen zijn . Mocht u deze niet hebben ontvangen, controleer dan de SPAM/ongewenste map