Menu

Over DCR Events

DCR Events biedt volledig entertainment tijdens diverse activiteiten en opdrachten.

Na jaren van brainstormen over een eigen evenementenbureau, hebben we eindelijk de grote stap gezet. In 2015 begon DCR Animatie, opgericht door Darcy Ignacia in Rotterdam. De letters DCR staan voor Darcy Charies Ron. In het eerste jaar organiseerden we een klein festival om jong talent te laten bloeien op het gebied van muziek, dans, mode en kunst. Een half jaar later begonnen we ons meer te richten op animatiewerk en startten we met het organiseren van Sinterklaasfeesten, wat een groot succes werd! We gaan nog steeds op bezoek bij huizen, bedrijven, scholen, winkelcentra en andere locaties met Sint en Pieten. Vanaf 2017 voegden we meer animatiefiguren toe, zoals clowns, superhelden, prinsessen en piraten, met leuke spelletjes en schminkverhuur. We doen dit op kinderfeestjes, braderieën, vakantieparken en winkelcentra. Vanaf 2018 voegden we ook de Paashaas en de Kerstman met elfen toe, die we alleen bij winkels en braderieën laten verschijnen.

In 2020 vond er een verandering van eigenaars plaats en werd DCR overgenomen door Ron van Sintmaartensdijk, die de naam veranderde naar DCR Events. Ron was vanaf het begin betrokken bij DCR en had verschillende rollen. Met deze overname vonden er enkele kleine veranderingen plaats. De betekenis van DCR is nu Dordtse Club Ronny. Desalniettemin zijn er ook veel dingen hetzelfde gebleven. We opereren nu vanuit Dordrecht, maar komen nog steeds in Rotterdam en omgeving. Het Sinterklaas- en Kerstfeest blijven onze specialiteit, maar we hebben ons ook ontwikkeld op andere gebieden van animatiewerk en hebben zeker niet stilgezeten.

In 2021 werd een nieuw duo geboren bij DCR Events: het clownsduo Lif en Lof. Dit duo vermaakt kinderen met spelletjes, muziek, dansjes en veel plezier op braderieën, vakantieparken, winkelcentra en andere leuke evenementen. We werken nog steeds met hetzelfde topteam, bestaande uit vrijwilligers van alle leeftijden die een podium willen of hun talent willen laten zien als animatiefiguren. Nieuwe mensen zijn altijd welkom, en we hopen ons team verder uit te breiden. Ook werken we samen met andere organisaties, bijvoorbeeld op de Zuiderparkdagen een Braderie van het bedrijf van Es Events, en lopen we mee met de sinterklaasintocht van Rotterdam Zevenkamp van Stichting Sinterklaas is jarig.

Heeft u animatie en entertainment nodig op uw feest? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ons team

Ons team is jong en ondernemend. We hebben grote ambities en geloven dat niets onmogelijk is. Er staat ons nog veel te doen, te leren en te organiseren, en we blijven voortdurend ontwikkelen en groeien!

Ron- bedenker en eigenaar van DCR Events sinds 2015 verantwoordelijk en bepaald verschillende rollen binnen het bedrijf, waaronder die van online promotor en verantwoordelijke voor personeelszaken. Opzoek naar klanten en samen werking.

Benjamin – Benjamin is sinds 2019 assisteert sinds 2021 Ron bij DCR Events en heeft verschillende rollen binnen het bedrijf. Samen hebben wij verschillende rollen bedacht, heeft geïnvesteerd in DCR, en heeft ook de website gebouwd, waarbij hij meerdere verantwoordelijkheden heeft gekregen.  

Sanne – is vanaf 2022 bij DCR Events en heeft verschillende rollen binnen het bedrijf vervuld en extra hulpje.

Ricardo B – Vanaf 2018 heeft ricardo verschillende rollen vervuld binnen DCR Events.

Rebecca – Vanaf 2017 heeft Rebecca verschillende rollen vervuld binnen DCR Events.

Johanna – Vanaf 2020 heeft Johanna verschillende rollen vervuld binnen DCR Events en mede aanspreek punt bij events.

Sem – Vanaf 2021 heeft sem verschillende rollen vervuld binnen DCR Events ook verzorger van de Sint.

De andere team leden sinds 2023 verschillende rollen vervuld binnen DCR Events.

Jacqueline, Ricardo S, Nicol, Annelot, Cathelijn, 

Ons team

Op dit moment hebben we een fantastisch team dat altijd paraat staat. We investeren veel in hen en ontvangen daar prachtige dingen voor terug. Dit jaar hebben we veel meer te bieden en zij zijn ook van de partij. We zorgen ervoor dat zij regelmatig in het zonnetje worden gezet en we zijn altijd op zoek naar meer mensen om ons team te versterken! Wil je meer informatie? Stuur ons dan een e-mail of bericht via het contactformulier.

Samen vormen we een gezellige groep die altijd in is voor een grapje, regelmatig samenkomt voor leuke activiteiten en zich richt op onze visie: we doen het allemaal voor de glimlach van de kinderen!

Bewaren