Menu

Bezoek vooral de DCR Sint en Pieten website

Nieuwe website DCR Sint en Piet

Sinds vorig jaar is de website van DCR Sint en Pieten online. We hebben de website verbeterd met meer opties en dit jaar komt er een verbeterde boekingsformulier online.
Via Facebook is de DCR Sint & Pieten pagina te volgen en hebben we ook een Instagram pagina DCR Sint. Sinds vorig jaar is er ook een eigen website. De nieuwe website DCR Sint en Piet is te benaderen via http://sint.dcrevents.nl.

Daar kan je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. We worden dit jaar extra interactief: meer filmpjes, foto’s, blog en live feed van bezoeken met toestemming. De filmpjes worden op social media gedeeld, zoals Instagram, Facebook en de website natuurlijk! Ook hebben we dit jaar de Sint krant omgezet naar een Sint en Pieten magazine die we voor alle bezoeken uitbrengen, maar ook voor iedereen die ge├»nteresseerd is.

Nieuwe activiteiten voor DCR Sint en Pieten

DCR Events is druk bezig met het zoeken van een locatie. Dit omdat we grote plannen hebben met Sint en zijn Pieten dit jaar. Zowel digitaal als offline. Houdt onze website in de gaten, binnenkort een tipje van de sluier.