Pieten gezocht voor de Pietenopleiding

DCR Events zoekt elk jaar nieuwe Pieten voor de nieuwe Pietenopleiding. Ook om ons Pietenbestand te vergroten. Iedereen kan zich aanmelden. Heb je een talent? Dan benutten wij deze zeker tijdens je opleiding. Op onze website kan je ook zien waar we allemaal op bezoek gaan en wie weet wil jij er ook bij zijn. Elk jaar zoeken we nieuwe Pieten, maar dit jaar in het bijzonder: We hebben superleuke locaties!

Pietenopleiding

Een Pieten opleiding? Zal er wel gedacht worden! Ja een heuse Pietenopleiding. Dat zou niet meer van deze tijd zijn wordt er gezegd, maar wij doen er gewoon nog steeds aan. Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ook om contacten te houden. Als Piet kan je bij ons elk jaar weer aan de slag en wie weet kunnen we je ook gebruiken voor ander werk.

DCR Events zoekt Pieten

Nieuwsgierig?

Je kan ons mailen voor meer informatie! Check Sint en Piet op bezoek voor onze planning. Je zou al kunnen aangeven wanneer je kan meedoen. Voor de bezoeken bij bedrijven zijn we altijd op zoek naar extra Pieten.

Onze Pieten

Opa Piet houdt alles bij en Pietje Perfect let op de kleine puntjes. Ik-weet-niet Piet kijkt er verbaasd bij als er nieuwe Pieten mee doen die het wel weten en Rasta Piet relaxed in een hoekje en roept af en toe wat.

Natuurlijk mag Sinterklaas niet ontbreken, die bepaald of je slaagt voor de Pietenopleiding! De Sint zal erop toezien dat alles volgens de regels gaat en dat Opa Piet alles goed bij houdt. Opa Piet is onze Hoofd Piet en hij is de rechterhand van Sinterklaas.