Menu

Sint en Pieten op bezoek bij Ada Lounge

Primeur voor Sint en zijn Pieten

2 December is het zover! Sint en zijn Pieten zijn gevraagd om op bezoek te komen bij Ada Lounge in Zoetermeer. Het restaurant heeft Sint uitgenodigd om 2 uurtjes aanwezig te zijn om de kinderen te bezoeken die aanwezig zijn. Het arrangement dat zij bieden is vanaf 13:00u voor €14,50,- compleet met buffet en drankjes

Sint en Pieten op bezoek bij Ada Lounge

We hebben een leuk programma in petto. Iedereen is vanaf 13:00u daar welkom en Sint en zijn Pieten komen de boel op stelten zetten vanaf 14:00u. Vermaak voor jong en oud, elke Piet heeft zijn specialiteit.
Er is ook een fotografe aanwezig die alles vast legt en filmpjes maakt. Leuk om terug te zien op de website of op facebook!

Wees erbij!

Wilt u ook uw kinderen erbij hebben. Kijk voor alle informatie op de flyer van Ada Lounge.

Ada Lounge Kurkhout 73 2719JW Zoetermeer
Ada Lounge
Kurkhout 73
2719JW Zoetermeer

Ada lounge steunt stichting Go RJ

We hebben het eerder al aangekondigd: we steunen met onze bezoekjes aan bedrijven stichting Go RJ. Ada Lounge was zo ontroert van ons initiatief, dat ze besloten hebben om ook een collectiebus te plaatsen, zodat er misschien nog meer opgehaald kan worden voor de stichting. Wij zijn blij om dat te horen!

Ook geïnteresseerd voor uw bedrijf?

Het is voor alle bedrijven mogelijk om ook Sint en zijn Pieten op bezoek te krijgen. Voor meer informatie kunt u naar de pagina Sint en Piet voor bedrijven en het boekingsformulier Sint en Piet zakelijk. Voor de actuele planning van onze bezoeken kunt u via de eventpagina Bezoek Sint en Piet bekijken.