Sint en Pieten zijn al vroeg van start

Trouwfeest Stephanie en Anthony

De eerste twee bezoeken waren een succes! 14 november na de intocht zijn we in de avond gelijk naar kinderen geweest die de intocht hadden gemist, omdat hun ouders gingen trouwen. Ook een mooie dag natuurlijk, maar 30 kinderen vonden het toch wel een leuke verrassing om Sint ineens op de receptie op bezoek tegen te komen. Voor elk kind was er een presentje en de Sint heeft er een hoop op schoot gehad. Oma Hilda had dit geregeld voor haar kleinkinderen, nichtjes, neefjes, kennissen en andere bekenden van de familie. Een erg leuk gebaar en iedereen heeft meegezongen met de bekende Sint liedjes. Favoriet van menig kind was ‘Sinterklaas kapoentje’, maar bij vertrek mocht ‘Dag Sinterklaasje’ ook niet ontbreken.

DCR Events op bezoek bij trouwfeest Stephanie en Anthony

Onverwachts bezoek in Ridderkerk

Omdat Sint nog niet moe was en er nog tijd was voordat de avond om was, zijn we nog even in Ridderkerk op bezoek geweest. Daar hebben we eerst oma en opa den Breejen verrast en zijn we naar hun kleinkinderen Tygo en Mike geweest. Ze waren erg verrast met ons bezoekje. Vol verbazing zat Tygo te luisteren naar wat Sint allemaal wist over hem en hij was erg blij dat Sint toch nog tijd voor hem heeft kunnen maken.
Na een vermoeiende avond is Sint voldaan naar zijn verblijf gegaan, voorbereidend op een goede nachtrust en op naar het volgende bezoek.

DCR Events Onverwachts bezoek van Sint en Piet in Ridderkerk

DCR Events Onverwachts bezoek van Sint en Piet in Ridderkerk

El Rotombo Peruano

Afgelopen zaterdag 21 november jl. waren Sint en zijn Pieten welkom bij Cultureel centrum El Rotombo Peruano. Een Peruaanse vereniging met 15 hele leuke en nieuwsgierige kinderen. De kinderen waren erg verrast, hebben alle aandacht opgeeist, selfies gemaakt en zelfs de moeders wilden op de foto met Sint en zijn Pieten. Er was een heuse bingo, waar een mooie prijs werd gewonnen door een van de moeders. Lootje werd getrokken door een van de kinderen en Sint mocht de prijs uitgereikt. Er werd veel gelachen, gedanst en gezongen door de kinderen. Mama en Papa deden ook mee met de allerkleinsten die de tekst niet zo goed kenden. Zelfs ‘Laat het los’ van Frozen werd gedraaid voor de allerkleinste fans van Frozen.

DCR Events Sint en Piet op bezoek bij El Rotombo

Sint en Pieten zijn al vroeg van start

Beide avonden waren zeer geslaagd. Sint en zijn Pieten hebben 14 november ook nog even de SS Rotterdam bezocht na de intocht, voor het bezoek aan het trouwfeest. Daar hebben we een hoop mooie filmpjes en foto’s kunnen maken.

DCR Events op bezoek bij de SS Rotterdam

Sint en Piet steunen stichting GoRJ

Met onze bezoeken aan bedrijven en een deel van de huisbezoeken, doneren we de opbrengst aan stichting GoRJ. De bedrijven waar we op bezoek zijn geweest en waar we nog naartoe gaan zijn van zijn situatie op de hoogte. Zij zijn voornamelijk blij dat ze een steentje kunnen bijdragen.
Deze week komt er een samenvatting van de afgelopen bezoeken in het Sint en Pietennieuws.

Sint en Piet steunen stichting GoRJ